White Titanic

White Titanic Logo Orizontal

Facilități

Descoperă gama variată de facilități ce îți va face viața la malul mării o experiență luxuriantă

Recepție 24/7

E simplu să stai relaxat când toate dorințele tale sunt îndeplinite cu un apel.

Recepția 24/7 asigură comunicarea eficientă și te primește cu brațele deschise, indiferent de ora de sosire.

Parcare supravegheată

Nu trebuie să porți grija mașinii tale când sezonul estival este în toi, deoarece parcarea White TITANIC are control acces și este supravegheată non-stop.

O priveliște impresionantă a Mării Negre, direct din dormitorul tău

Apartamentele au fost proiectate să ofere o vizibilitate mare din toate unghiurile, iar spațiile vitrate înalte completate de terase moderne îți vor oferi un peisaj de vis de care să te bucuri zi de zi.

Tot ce trebuie să faci
este să te distrezi

Serviciile premium vor asigura buna ta dispoziție, indiferent că alegi Lounge Bar-ul sau unul dintre cele 2 restaurante premium de la parterul complexului.

Explorează litoralul și adu un plus de adrenalină în experiența ta la malul mării. Luna Parc, Aqua Park, Telegondola, terasele și cluburile din Mamaia se află la doar 10 minute distanță de White TITANIC.

Fiecare zi la mare
este un prilej pentru răsfăț

La parterul complexului te așteaptă un tratament impecabil de relaxare, oricând ai nevoie.

Recapătă calmul corpului și al minții la White WELLNESS SPA, cel mai nou concept ce va completa experiența de lux la malul Mării Negre printr-un sanctuar dedicat frumuseții și stării de bine.

Aprecierea investiției imobiliare inteligente

White TITANIC livrează peste așteptări, facilitățile din viitor coroborate cu eficiența sporită fac raportul calitate-preț imbatabil, garantând astfel aprecierea investiției imobiliare.

Investiția inteligentă este la ea acasă

Complexul White TITANIC îți oferă toate serviciile ce vor asigura confortul tău la malul mării. Astfel, galeria comercială va găzdui branduri de lux și servicii profesionale de beauty, sală de fitness, spa & wellness, lounge bar și două restaurante premium.

Tot ce ai nevoie pentru starea ta de bine

Bucură-te de timpul liber pe care îl ai la dispoziție și fă lucrurile care îți dau o stare de bine. În cadrul sălii de fitness poți alege între clasele antrenante de group-training sau o sesiune de cardio cu echipamentele de ultimă generație.

Piscine exterioare
încălzite pentru adulți și copii

Trăiește distracția la câțiva pași distanță de propriul apartament pe malul mării. Ai acces la piscine private în care te poți bucura de soare alături de întreaga familie în intimitatea complexului White TITANIC.

Plajă privată
cu beach bar

Liniștea și discreția sunt garantate pe plaja privată amenajată în imediata apropiere a complexului. Pentru o experiență confortabilă, beach bar-ul te așteaptă cu o selecție fină de băuturi răcoritoare ce pot fi savurate la malul mării.

Facilități

24-7-250-2.gif
Recepție 24/7
reception-2-250-1.gif
Concierge
360-250-1-1.gif
Monitorizare 24/7
lux-rooms-2-250-1.gif
Spa & Fitness Center
swimming-pool-250.gif
Piscine exterioare încălzite pentru adulți și copii
beach-250-1.gif
Acces direct la plajă
24-luni-mentenanta-gratuita.gif
24 luni mentenanță gratuită
sea-250-1.gif
50% discount la toate facilitățile
chef-250.gif
2 Restaurante
hotel-2-250-1.gif
Eficiență energetică pe termen lung

Cere ofertă